Головна » 2017 » Листопад » 6 » У музеї Коцюбинського відкрилася виставка пам’яті Володимира Сапона
У музеї Коцюбинського відкрилася виставка пам’яті Володимира Сапона
16:49

Володимир Сапон – відомий український письменник, журналіст, краєзнавець, член Національної спілки письменників України, Заслужений журналіст України, упорядник збірок багатьох авторів. Це людина великої душі, щирого серця й непересічного таланту. Родом із села Рудка Чернігівської області. На початку жовтня Чернігівщина втратила цю видатну людину – Володимир Сапон відійшов у інші світи.

Третього листопада в музеї-заповіднику запрацювала виставка пам’яті Володимира Сапона. На ній можна побачити творчий доробок письменника у сфері літератури та краєзнавства, деякі його історичні розвідки.

У вітрині представлена перша збірка письменника – «Зірка на пілотці», а також книжка «Замкова гора», за яку у 2004 році Сапон був удостоєний обласної премії імені Михайла Коцюбинського. Є і краєзнавчі розвідки – «Таємниці назв наших міст і сіл», «Вулиці старого Чернігова», «Седнів» та історичні – «Меди і полини історії», «Моя Шевченкіана» та інші.

Якщо Вас зацікавила тематика експозиції, встигніть завітати до музею-заповідника до 20 листопада. Саме до цього часу триватиме виставка.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.

Довідки за телефонами: (04622) 4-10-03, 4-43-26.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 907 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість