Головна » 2021 » Жовтень » 8 » У Чернігові відбувся перший історико-літературний квест для педагогів
У Чернігові відбувся перший історико-літературний квест для педагогів
16:57

8 жовтня усі охочі вчителі історії, української мови та літератури, педагоги-організатори шкіл міста змогли взяти участь у історико-літературному квесті. Для участі потрібно було заздалегідь заповнити електронну форму, представлену у групі в популярній соцмережі Центру професійного розвитку педагогічних працівників ЧМР.

Маршрут історико-літературного квесту пролягав від Чернігівського історичного музею імені В.В.Тарновського до Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника Михайла Коцюбинського. Дорогою учасникам квесту потрібно було відвідати кілька станцій – біля Спасо-Преображенського собору, Чернігівського колегіуму на валу, будівлі земської управи Чернігівської губернії (нині – будівля ОДА), на місці колишнього готелю «Царград» та в музеї-заповіднику М.М.Коцюбинського. На кожній станції учасники квесту виконували креативні та цікаві завдання, дізнавалися щось нове про об’єкт, до якого прийшли. Ну, а після виконання всіх завдань учасники змогли прогулятися садом Михайла Коцюбинського та відвідати представлені в музеї виставки.

Сподіваємося, що найближчим часом  бажаючих відвідати історико-літературний квест, організований Центром професійного розвитку педагогічних працівників ЧМР, історичним музеєм імені В.Тарновського та літературно-меморіальним музеєм-заповідникам М.Коцюбинського буде багато! У квесті можуть брати участь не лише дорослі, а і школярі.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 494 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість