Головна » 2017 » Вересень » 18 » Студенти-філологи відзначили день народження Михайла Коцюбинського в музеї-заповіднику
Студенти-філологи відзначили день народження Михайла Коцюбинського в музеї-заповіднику
14:12

Світло, затишно, сонячно, яскраво…. Це характеристика не лише погоди, яка була сьогодні, 18 вересня, а і враження від літературної імпрези, що відбулася на веранді будинку неперевершеного майстра слова, письменника-імпресіоніста Михайла Коцюбинського.

Саме цього дня до літературно-меморіального музею-заповідника завітали студенти та викладачі філологічного факультету Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка, аби відзначити традиційне свято, присвячене дню народження Михайла Коцюбинського, яке було вчора. Педагогічний університет кожного року відзначає цю дату, і цьогоріч учасники гуртка «Джерело», яке очолює Олена Сазонова, презентували в музеї Коцюбинського невеликі театральні постановки – уривки з його творів.

Кожен з уривків був яскравим та емоційним, тримав у напрузі від першої до останньої секунди. Тому не дивина, що й зривав чималий шквал аплодисментів. Було видно, що студенти вкладають у свою роботу душу, показуючи ті емоції та почуття, які багато років тому Михайло Коцюбинський старанно виписував на папері.

Що й казати, свято вдалося на славу! Гуртківці зіграли свої ролі чудово, глядачі задоволені. Чимало теплих слів було сказано на адресу керівника гуртка Олени Сазонової, у якої, до речі, сьогодні день народження. Тож творчої наснаги Вам та гарних студентів!

Більше фото із заходу можна побачити на нашій сторінці у Фейсбук.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 928 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість