Головна » 2022 » Січень » 18 » Розраховуйтеся карткою є-Підтримка в музеї Коцюбинського!
Розраховуйтеся карткою є-Підтримка в музеї Коцюбинського!
11:13

Державна програма допомоги є-Підтримка – це можливість отримати 1000 гривень, яку можна витратити на підтримку бізнесу у визначених сферах (залізничні та авіаквитки, театри, музеї, книги, спортзал тощо). Скористатися є-Підтримкою можуть усі громадяни України, що пройшли повний курс вакцинації та мають «зелений» сертифікат.

Ви теж отримали цю допомогу від держави та ще не знаєте, як її витратити? Тоді запрошуємо вас відвідати Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник М.М.Коцюбинського! У нас ви можете розрахуватися коштами від є-Підтримки та придбати вхідні квитки і замовити екскурсійне обслуговування.

Все просто: розраховуйтеся безконтактно в терміналі музею через смартфон з функцією NFC або придбайте квитки онлайн за посиланням: https://kotsubinsky.event.net.ua/. Також можна оплатити обрану послугу, відсканувавши QR-код.

Даруйте собі та рідним нові емоції, відвідавши наш музей! З повним переліком послуг музею ви можете ознайомитися за посиланням: http://kotsubinsky.org/index/propoziciji_vidviduvacham/0-10

Тел.: (0462) 677-481, 678-741.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 587 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/4 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість