Головна » 2015 » Червень » 4 » «Розподіл Росії»: презентація нового видання книги Юрія Липи
«Розподіл Росії»: презентація нового видання книги Юрія Липи
14:49

11 червня о 16 годині у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбудеться презентація нового видання книги знаного українського геополітика, учасника національно-визвольних змагань Юрія Липи «Розподіл Росії».

 

У презентації візьмуть участь головний редактор часопису Організації Українських Націоналістів (бандерівців) «Шлях Перемоги» Віктор Рог і публіцист Ярослав Ілляш.

 

У своїй книзі Юрій Липа розкриває культурфілософські, економічні та етнопсихологічні аспекти існування Росії в історичному зрізі та подає їх глибокий аналіз, розкриваючи передумови розвитку суспільно-політичної кризи в державі, які можуть неминуче призвести до її розпаду та зникнення з геополітичної арени світу.

 

Вперше ця праця побачила світ у 1941 році, ставши завершальною частиною славнозвісної «геополітичної трилогії», до складу якої також увійшли книги «Призначення України» та «Чорноморська доктрина». Попередні видання здійснювалися переважно способом фотодруку без будь-якого редакторського втручання. Нове ж видання, яке побачило світ у 2014 році завдяки старанням Української Видавничої Спілки імені Юрія Липи, зі збереженням авторської стилістики було адаптовано до сприйняття якнайширшими верствами населення.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1373 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість