Головна » 2023 » Грудень » 23 » «Різдво і Новий рік у родині Коцюбинських». У музеї письменника відбулися передсвяткові авторські екскурсії
«Різдво і Новий рік у родині Коцюбинських». У музеї письменника відбулися передсвяткові авторські екскурсії
15:57

23 грудня у музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулися перші цього сезону передсвяткові авторської екскурсії «Різдво і Новий рік у родині Коцюбинських». Цього прохолодного дня учасники екскурсії поринули у новорічну атмосферу садиби Коцюбинських. Проходячи від кімнати до кімнати меморіального будинку, гості здійснили уявну мандрівку «від Різдва до Різдва» у житті Михайла Коцюбинського та його родини, дізналися про традиції святкування і віншування, що існували за часів письменника.

Створити цю подорож допомогли листи самого М.Коцюбинського і дбайливі руки музейних майстринь, котрі наповнили кожну кімнату садиби новорічним настроєм. На початку екскурсійної розповіді зустрічає гостей та задає святковий настрій традиційний український дідух, створений з любов’ю і неймовірною майстерністю та подарований музею пані Оленою Кирієнко. Ми щиро вдячні майстрині за такий особливий подарунок для нашого музею, який усі свята радуватиме око гостей садиби.

Протягом години відвідувачі побували на далекому Капрі і в передноворічному Житомирі, згадали про дитинство та юність письменника у Вінниці і поринули у зимову казку древнього Києва і новорічного Чернігова. На останок відвідувачі отримали фірмові подаруночки та зробили пам’ятні світлини на веранді меморіального будинку, де цього дня відкрилася атмосферна новорічна фотозона.

Замовити авторську екскурсію «Різдво і Новий рік родині Коцюбинських» можна буде протягом січня за попереднім записом для груп до 15 осіб.

Вартість екскурсії – 100 грн з особи.

Тривалість – 1 година.

Довідки та замовлення екскурсій за телефонами: (097) 465 70 91, (063) 065 61 49.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 106 | Додав: Kotia | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість