Головна » 2023 » Грудень » 15 » «Різдвяна» виставка робіт чернігівських художників у музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського
«Різдвяна» виставка робіт чернігівських художників у музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського
16:41

Разом зі світлим святом Різдва Христового до кожної оселі стукає надія на краще та віра в те, що скоро здійсниться та сама заповітна мрія. Напередодні цього свята,15 грудня, в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбулося відкриття виставки робіт чернігівських художників «Різдвяна». Під час заходу неймовірний святковий настрій для всіх створював музикант Алекс Годун.

На виставці робіт майстрів пензля можна побачити зимові пейзажі, що неодмінно нагадають вам про справжню хурделицю, святковий вечір за столом, де зібралася вся родина і чекає, коли на небі замерехтить перша зірка… Споглядаючи картини, ви неодмінно пригадаєте дитинство – засніжені сільські вулички з хатами з дерев’яними різьбленими віконницями; знайомі чернігівські храми та популярні місця зимових дитячих розваг… Художникам вдалося так передати зимові кольори, що здається, ніби сніг міниться та переливається всіма барвами прямо на полотні.

На виставці представлено кілька десятків робіт різних розмірів, що написані з використанням різних матеріалів, та всі вони об’єднані однією тематикою – різдвяною, зимовою. Тож поки триває виставка, запрошуємо вас поринути в чарівний світ світлого і теплого, сповненого надій на краще Різдва Христового!

Виставка живопису «Різдвяна» - це спільний проєкт Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника Михайла Коцюбинського та Чернігівського осередку Національної спілки художників України.

Виставка доступна для перегляду в музеї щодня: і в будень, і у вихідні. Картини експонуватимуться у виставковій залі до кінця січня.

Вартість вхідного квитка:

  • для дорослого – 30 грн;
  • для дитини – 20 грн.

Довідки за тел. (093) 002 42 96.

До зустрічі на «Різдвяній» виставці!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 150 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість