Головна » 2018 » Червень » 1 » «Радуйся, Невісто Неневісная!»
«Радуйся, Невісто Неневісная!»
12:43

В останній день весни в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського було ніде яблуку впасти, а все тому, що 31 травня в музеї відбулася презентація нового роману відомої української письменниці, голови чернігівського осередку НСПУ Ганни Арсенич-Баран.

З роману «Радуйся, Невісто Неневісная!» можна дізнатися про життя і страждання Богородиці. У творі порушуються вічні теми – кохання, людської свободи, віри, любові до Батьківщини, свідомого підкорення долі.

Діва Марія у романі постає не тільки як Богородиця, а ще і як Матір, що тривожиться за долю Сина, переймається його стражданнями.

Окрім реальних біблійних персонажів у творі є ще вигадані дійові особи. Їх змалювання допомагає більш повно розкрити характер головних героїв. Події минулого проектуються на сучасність. Також у книзі можна знайти розповіді про чудотворні ікони Божої Матері. Це невеликі оповідання про один із епізодів з’явлення чи виникнення кожної з ікон.

У романі авторка розповідає про життя Богородиці у художній формі, тому книгу адресовано широкому колу читачів.

На презентацію книги завітали не лише любителі української літератури, а й викладачі, філологи, письменники. На адресу Ганни Арсенич-Баран прозвучало чимало добрих слів, її нова книга знайшла свого читача. Колектив музею-заповідника бажає письменниці нових звершень на творчій ниві!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 921 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість