Головна » 2020 » Березень » 18 » Проводьте час із користю!
Проводьте час із користю!
15:48

Світова практика доводить, що один із кращих методів боротьби з розповсюдженням коронавірусу – це карантин. Як і багато інших закладів області і країни, музей-заповідник Михайла Коцюбинського теж перестав приймати відвідувачів та почав працювати в дистанційному режимі. Чим зайняти себе під час тритижневого карантину? Пропонуємо вам добірку порад, як продуктивно провести час удома та відволіктися від негативних думок.

1. Читайте книги. Читання – це чудовий спосіб релаксації, що допомагає побороти стрес та забути про поганий настрій.

2. Переглядайте фільми та серіали. Мабуть, кожен із нас має чималенький список фільмів, які б він хотів подивитися, але все не вистачало часу. Тепер час є.

3. Навчайтеся. Час карантину можна використати для навчання – в мережі є чимало онлайн-курсів у вільному доступі, тож, можливо, варто саме зараз поповнити свій словниковий запас з англійської або навчитися виготовляти прикраси ручної роботи.

4. Поприбирайте вдома. Прибирання допоможе не лише позбутися зайвих речей у вашій кімнаті, а і зайвих думок у голові, що особливо актуально під час навали фейкових новин.

5. Готуйте. Для себе і для своїх рідних. Використайте вільний час для того, щоб опанувати рецепти, які прочитали в інтернеті. І чому б не спробувати приготувати  те, що давно хотіли?

6. Відпочивайте. В карантин без нагальної потреби з дому краще не виходити, та варіантів для відпочинку вдома – дуже багато. Можна просто нарешті виспатися або помедитувати, послухати улюблену музику чи прийняти ванну.

І головне, пам’ятайте: впадати в паніку не варто. Ретельно дотримуйтеся правил особистої гігієни, як можна частіше мийте руки з милом, намагайтеся не контактувати з іншими людьми та їсти здорову й збалансовану їжу. Бережіть себе та своє здоров’я!

Друзі! Розкажіть, а як ви плануєте проводити час у період карантину? Чи скористаєтеся ви нашими порадами? А також поділіться у коментарях, які твори Михайла Коцюбинського подобаються вам найбільше? Нам здається, що читання – гарний спосіб відволікти себе від негативних думок та провести час удома з користю, тому найближчим часом публікуватимемо уривки з творів Михайла Коцюбинського, щоб усі могли поринути у світ його творчості.

Чекаємо з нетерпінням на ваші коментарі!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 780 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість