Головна » 2014 » Жовтень » 23 » Презентація поетичної антології
Презентація поетичної антології
11:01
Триває наш десятиденний марафон. Сьогодні відбувся літературно-мистецький вечір «Будь благословенна, Україно», присвячений виходу у світ «Антології творів лауреатів премії імені М. Коцюбинського. Поезія».
Книга, в силу різних обставин, довго йшла до свого читача, оскільки її вихід було заплановано до 20-річчя з часу заснування премії, яке відзначалося у 2012 році. Нарешті ми тримаємо це ошатне видання в руках і отримуємо насолоду від читання чудової поезії наших сучасних авторів.

Презентація Антології перетворилася на справжнє свято поезії. З вітальним словом до присутніх звернулися упорядники Наталія Коцюбинська та Ольга Єрмоленко, редактор і автор передмови Дмитро Іванов, голова обласної організації Національної спілки письменників Олена Конечна. Поети Микола Ткач, Станіслав Шевченко, Василь Буденний, Сергій Дзюба поділилися своїми новими віршами. А вихованці Палацу для дітей та юнацтва Ігнатенко Оксана, Ананічева Марія та Сухенко Анна прочитали поезії тих авторів, які не змогли бути на вечорі та яких уже, на жаль, немає з нами. Відійшли у вічність Петро Зуб, Володимир Кашка, Анатолій Крупко, Станіслав Реп’ях, Петро Руденко, Борислав Степанюк, Олена Шульга та Олекса Ющенко. Цей поетичний збірник нехай буде світлим спомином про них і їхню творчість.

На вечорі був присутній відомий композитор Микола Збарацький та соліст філармонійного центру Сергій Гладирьов, які щиро поділилися з глядачами своєю творчістю.

У виконанні студента Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Шевченка Івана Барана прозвучала відома пісня «Вона» на слова Костя Москальця.

Наше поетичне свято подарувало всім присутнім гарний настрій і тепло в прохолодний осінній день.




























QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1211 | Додав: Maysheff | Рейтинг: 5.0/7 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість