Головна » 2021 » Вересень » 18 » Презентація книги Валентини Шеховцової в музеї Коцюбинського
Презентація книги Валентини Шеховцової в музеї Коцюбинського
15:32

24 вересня, у п’ятницю, о 14 годині в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбудеться презентація книги Валентини Шеховцової «Код». Запрошуємо усіх охочих завітати на захід та поспілкуватися із авторкою!

Валентина Шеховцова – лікар-психотерапевт, що займається лікуванням душі. І тому не дивно, що кожен її твір, наче заглядає тобі в самісіньке серце. В книзі зібрані поетичні та прозові твори, є розповіді, взяті із життя,  а також робочі звіти. Творчість психотерапевта Валентини Шеховцової дає можливість переосмислити важливі моменти свого життєвого шляху, сприяє змінам на краще у картинах внутрішнього світу, дає надію на світле майбутнє.

У книзі авторці вдалося підняти важливу проблему дерева роду. Велику увагу у своїй творчості Валентина Шеховцова приділяє дітям. Якщо творчі здібності дитини будуть своєчасно підмічені, розвинуті, то вони вже ніколи не покинуть людину і розвиватимуться і далі все її життя.

Хочете дізнатися більше про книгу письменниці-психотерапевта Валентини Шеховцової «Код»? Тоді ласкаво просимо до музею 24 вересня. Початок презентації о 14 годині. Вхід – вільний.

Відвідування заходу можливе за умови дотримання чинних санітарно-гігієнічних вимог, а саме використання засобів індивідуального захисту, антисептиків, дотримання соціальної дистанції.

Довідки за телефонами: (04622) 677-481, 678-741, (093) 002-42-96.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 486 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість