Головна » 2014 » Жовтень » 25 » Відбулася презентація книги відомого прозаїка і мандрівника Олександра Балабка «Рай і пекло Коцюбинського»
Відбулася презентація книги відомого прозаїка і мандрівника Олександра Балабка «Рай і пекло Коцюбинського»
14:07
24 жовтня 2014 року в музеї-заповіднику М.М.Коцюбинського відбулася презентація книги відомого прозаїка і мандрівника Олександра Балабка «Рай і пекло Коцюбинського». Видання книги приурочене 150-річчю від дня народження Михайла Коцюбинського.
Олександр Балабко - публіцист, прозаїк, поет, драматург. В основному пише біографічно-подорожню прозу. Його герої - видатні українці, які залишили свої сліди за межами нашої країни. Це М. Гоголь, М. Коцюбинський, В.Винниченко, М. Башкирцева, С. Лифар, О. Вертинський.
Всіх присутніх у залі автор мимоволі переніс із осіннього холодного Чернігова на теплий італійський острів Капрі.
Саме цей затишний вічнозелений далекий куточок світу став для Михайла Коцюбинського місцем, де він знайшов райську красу природи і цікаве спілкування. Канвою для сюжету повісті стали листи письменника до своїх рідних і друзів, мемуари, художні тексти.
Ще цікавим моментом для читачів і присутніх у залі музею слухачів була віртуальна мандрівка з автором на острів Капрі за «незримої» участі Михайла Коцюбинського. Ефект присутності створили кадри фільму, зняті і прокоментовані Олександром Балабком. Також прозвучали пісні, написані композитором О.Нечипоруком на слова О.Балабка «Пісня про Капрі», «Лист до дружини» та «Пісня водія АТО».








QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1287 | Додав: Maysheff | Рейтинг: 5.0/6 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість