Головна » 2016 » Червень » 3 » 9 червня. Пісні кохання: музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує на концертну програму знаного композитора В.Горленка
9 червня. Пісні кохання: музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує на концертну програму знаного композитора В.Горленка
21:24

 9 червня о 17.00 у літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбудеться презентація  пісні «Незабутнє кохання» в концертній програмі «Пісні кохання» відомого композитора Володимира Горленка.

У концертній програмі візьме участь письменник і поет Олексій Брик, а також Дмитро Охріменко – соліст Чернігівського хору ім. Д.Бортнянського, та студенти Чернігівського музичного училища – Карина Федосенко та Дарина Міхневич (вокал).

Як з’являються пісні про кохання? Історія написання пісень від авторів – композитора і поетів... І ще багато цікавого ви зможете почути під час концерту-зустрічі з авторами пісень. Пісні в авторському виконанні і виконанні солістів нагадають вам про високе і світле почуття – кохання. І головне – під час зустрічі буде вперше виконана нова пісня «Незабутнє кохання» на вірші  відомого письменника і поета Олексія Брика.

Запрошуємо усіх бажаючих!

Вхід вільний!

Довідки за тел.: (04622) 4-10-03; 4-43-26.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 1006 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість