Головна » 2016 » Червень » 23 » Осінь дорослої жінки: у музеї-заповіднику М.Коцюбинського презентували нову книгу Тетяни Череп-Пероганич
Осінь дорослої жінки: у музеї-заповіднику М.Коцюбинського презентували нову книгу Тетяни Череп-Пероганич
20:23

 22 червня у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулася презентація нової книги письменниці, журналістки Тетяни Череп-Пероганич «Осінь дорослої жінки».

Затишна зала музею цього дня зібрала у своїх стінах дружнє коло людей, яким небайдужі натхненне поетичне слово і щира українська пісня. Пані Тетяна вразила гостей зустрічі не лише яскравими поезіями, у яких так легко і надзвичайно відкрито втілені найпотаємніші переживання жіночого серця, думки про повсякденне і вічне, але поділилася власними поглядами на життя, та навіть залучила гостей зали до оригінального поетичного спілкування. У ході поетичного діалогу глядачі долучилися до прочитання авторських віршів і спробували самостійно дати відповідь на поставлені в них непрості життєві питання.

Окрім зворушливих поезій з нової збірки Тетяна Череп-Пероганич привезла до Чернігова справжнє свято пісні, яке подарував гостям зустрічі талановитий співак, лауреат численних всеукраїнських та дипломант міжнародних конкурсів Маркіян Свято. Пісні, що прозвучали у його майстерному виконанні, викликали неймовірний захват у глядачів.

Серед поезій, що увійшли до презентованої збірки, є і такі, які авторка присвятила родині, зокрема, чоловікові. Про те, як воно – бути чоловіком талановитої, активної, творчої жінки, розповів гостям Юрій Пероганич – громадський діяч у галузі інформаційно-комунікаційних технологій, культури та освіти, генеральний директор Асоціації підприємств інформаційних технологій України, ініціатор створення і співзасновник громадської організації «Вікімедіа Україна».

Наостанок заступник директора музею Наталія Коцюбинська, котра виступила у ролі модератора заходу, подякувала київським гостям за оту щиру дружню атмосферу і справжнє свято поезії та пісні, яке вони цього дня подарували відвідувачам закладу.

 




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1395 | Додав: Kotia | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість