Головна » 2021 » Грудень » 3 » «Окрилені творчістю»: віртуальна виставка творчих робіт осіб з інвалідністю
«Окрилені творчістю»: віртуальна виставка творчих робіт осіб з інвалідністю
11:49

Кожного року у виставковій залі музею-заповідника Михайла Коцюбинського організовується чимало цікавих виставок. Цьогоріч карантинні обмеження внесли свої корективи, тож ми підготували для вас віртуальну виставку з фотографій творчих робіт людей з інвалідністю, які презентувалися протягом останніх років, під назвою «Окрилені творчістю».

18 травня 2018 року у рамках святкування Дня музеїв відбулося відкриття виставки робіт чернігівських вишивальниць «У розмаїтті веселкових кольорів». Нова експозиція складалася з кількох десятків робіт майстринь Наталії Яременко та Ольги Тимник. Тут можна було побачити різні техніки – вишиті картини та рушники, іграшки із грунтованого текстилю та із тканини й ниток. Різноманіття виробів вражало насиченістю кольорів, фантазією та майстерністю.

18 травня 2018 року на завершення святкового дня гостей музею-заповідника порадував виставою театр-студія «Дивосад». Вони показали гостям свою нову постановку – «Гаррі Поттер і прокляте дитя». Учасники театру-студії продемонстрували неабияку акторську майстерність на імпровізованій сцені.

До Міжнародного дня людей з інвалідністю 3 грудня 2018 року у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М. М. Коцюбинського було відкрито виставку творчих робіт людей з обмеженими фізичними можливостями «Натхнення душі». Експозиція містила понад 80 творчих робіт, серед них – вишивка, лозоплетіння, м’які іграшки, образотворче мистецтво.

13 березня 2019 року в музеї-заповіднику М.М.Коцюбинського було відкрито виставку творчих робіт заслуженого художника України Юрія Пацана. Сюжети його картин – це переважно знайомі з дитинства пейзажі. Милуючись його роботами, можна відчути радість спілкування з природою, адже майстерність пензля Юрія Пацана сягає найвищого рівня. Картини художника передають стан його душі, трепетну мелодію серця.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 374 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість