Головна » 2022 » Липень » 16 » Оаза квітів і краси
Оаза квітів і краси
11:28

Садок на території Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника Михайла Коцюбинського – це справжня оаза квітів і краси. У будь-яку пору року. Липневий сад – по-особливому красивий. Тут квітує безліч квітів. Нині в нас можна помилуватися пишним цвітінням лілій, гортензій, кампсису, ромашок, юки. А ще у нас квітують дуже красиві троянди. Бругмансія, здається, дзвонить у свої великі дзвіночки та закликає гостей до саду.

Липень – саме час відвідати садок музею-заповідника. У нас можна прогулятися його затишними алейками, посидіти в бузковій альтанці, де колись любив відпочивати Михайло Коцюбинський, та просто насолодитися красою природи та красою життя і відволіктися від негативних думок. Отож, запрошуємо усіх до саду Великого Сонцепоклонника, аби набратися позитивної енергетики, відпочити та розслабитися. Працюємо щодня, без перерви на обід.

А поки ви збиратиметеся до нас у гості, перегляньте коротеньке відео про квітучий липневий сад Михайла Коцюбинського. Сподіваймося, воно вам сподобається!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Публікації | Переглядів: 381 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість