Головна » 2021 » Грудень » 9 » Новорічна фотозона від музею-заповідника Михайла Коцюбинського
Новорічна фотозона від музею-заповідника Михайла Коцюбинського
16:34

Закрийте очі і уявіть ідеальну новорічну фотозону. Там неодмінно буде камін із мерехтливими вогниками, ялинка, прикрашена гірляндами, зручне крісло із пухнастим пледом, подаруночки і пуансетія – квітка, яку називають «Різдвяною зіркою», бо розквітає вона перед Різдвом… Так ось, саме таку святкову фотозону «Майстерня гарного настрою» організувала у музеї-заповіднику.

Цьогоріч виставкова зала музею Михайла Коцюбинського дарує справжню новорічну казку. Ми прикрасили її дизайнерськими плетеними кульками, сніжинками, янголами. Усе це – робота наших невтомних майстринь-трудівничок.

А для любителів ідеальних світлин ми підготували оригінальну фотозону з каміном, старовинним підсвічником, подаруночками, зручним кріслом, ялинкою та іншими святковими атрибутами. Зазначимо, що наша ялинка – не звичайна, а складена із сотень книжок та прикрашена гірляндами-свічками. Такої ви ще точно ніде не бачили!

Для поціновувачів старовини ми підготували виставку новорічних листівок Ірини Коцюбинської із фондів музею. У вітринах ви зможете роздивитися вітальні адреси, яким уже понад півстоліття!

Ми впевнені, що всі світлини біля нашої фотозони будуть красивими, святковими та неодмінно по-справжньому оригінальними! Музей має, чим вас здивувати!

Довідки за тел.: (04622) 677-481, (097) 465-70-91, (093) 002-42-96.

Адреса музею: Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 508 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість