Головна » 2016 » Листопад » 19 » Наш пошук і творчість тобі, Україно: у музеї-заповіднику М.Коцюбинського відкрилася виставка учнівської творчості
Наш пошук і творчість тобі, Україно: у музеї-заповіднику М.Коцюбинського відкрилася виставка учнівської творчості
12:48

16 листопада виставкова зала Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника М.Коцюбинського гостинно відкрила свої двері для відвідувачів нової виставки. «Наш пошук і творчість тобі, Україно» - саме так назвали виставку виробів своїх вихованців її організатори з Обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Цього разу експозиція дивує особливою різноманітністю, адже вперше у стінах музею експонуються не лише вироби декоративно-ужиткового мистецтва та живопис, але і зразки технічної творчості: моделі літаків і ракет, автомобілів, військової техніки та зброї, різноманітні пристрої тощо. В експозиції органічно поєднуються вироби, створені з використанням різноманітних технік і матеріалів: папероплатика, модульне орігамі і гончарні вироби, композиції з тіста і електротехнічні пристрої, квіткові панно і букети та живопис, - це лише частина тих груп виробів, котрі представлені на виставці. Вражає і те, що авторами таких доволі серйозних робіт є діти та молодь віком від 8 до 20 років.

Відкриття виставки стало справжнім святом для її юних авторів – учасників гуртків технічної творчості та рукоділля з різних куточків Чернігівщини, більшість з яких – переможці обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів з відповідних галузей учнівської творчості.

З творчими досягненнями авторів робіт та організаторів виставки привітали працівники музею, колеги, представники управління освіти і Департаменту культури і туризму ЧОДА, творчі колективи міста.

А ще ЧОЦНТТУМ підтримує міцні зв’язки з волонтерськими об’єднаннями міста та воїнами АТО. Тому під час заходу його почесними гостям – волонтерам та воїнам – було вручено набір дитячих поробок-подарунків і прапор, на якому кожна дитина, яка цього дня відвідала виставку, мала змогу лишити свої слова подяки для тих, хто зараз на передовій.

Виставка триватиме у музеї протягом місяця.

Вартість квитків:

  • дитячий – 3 грн,
  • студентський – 4 грн,
  • дорослий – 6 грн.

Довідки за тел.: (04622) 4-10-03, 4-43-26.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.

Більше фотографій з виставки ТУТ.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1086 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість