Головна » 2015 » Серпень » 11 » На здобуття обласної лутературно-мистецької премії ім. М.Коцюбинського
На здобуття обласної лутературно-мистецької премії ім. М.Коцюбинського
11:09

Талановитий, органічний, легкий, жвавий та правдивий артист драми першої категорії Сергій Пунтус закінчив Дніпропетровський театрально-художній коледж та прийшов до Чернігівського театру ім. Т. Г. Шевченка в 2011 році. Молодий актор яскравий і достовірний у створюваних ним образах. Має прекрасну сценічну зовнішність та зачаровує глядача своєю правдивою грою.

За чотири роки роботи в театрі Сергій Пунтус зіграв багато різнопланових ролей, такі як Керубіно у комедії «Безумний день, або Весілля Фігаро» П.-О. Бомарше, Добролюбов у гламурній комедії «Кумир душі моєї» за п’єсою «Бригадир» Д.І. Фонвізіна, Чорт у виставі «Комедія про… сенс існування» за мотивами п’єси В. Рудова, Уоллі Уебб у житті в трьох діях з одним антрактом «Наше містечко» Т. Уайлдера, Готьє у трагіфарсі «Нельська вежа» О. Дюма, Він у дитячих іграх для дорослих «Пісочниця» М. Вальчака, Гейвін Сміт у фарс-мажорі «Тато в павутинні» Р. Куні, Жадов у сучасній історії «ЖадOFF» за п’єсою О. Островського «Доходне місце», Дроміо Сіракузький, Дроміо Ефеський у виставі «Комедія помилок» В. Шекспіра, Девенпорт у кримінальній комедії «Смішні гроші» Р. Куні.

На особливу увагу заслуговує одна з останніх робіт Сергія Пунтуса – роль Каліки Біллі у трагікомедії для дорослих «Каліка з острова Інішмаан» М. МакДонаха, за виконання якої колектив театру висунув кандидатуру Сергія Пунтуса на отримання Чернігівської обласної премії ім. М. Коцюбинського у номінації «Театральне та музичне мистецтво».




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Публікації | Переглядів: 1527 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість