Головна » 2011 » Липень » 22 » На здобуття обласної літературно-мистецької премії ім. М.Коцюбинського за 2011 р. Номінація «Поезія»: КРАЧИЛО ОЛЕКСІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ
На здобуття обласної літературно-мистецької премії ім. М.Коцюбинського за 2011 р. Номінація «Поезія»: КРАЧИЛО ОЛЕКСІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ
01:02
Крачило Олексій Володимирович народився 22 березня 1965 року у селі Карасинівці Козелецького району на Чернігівщині.
Закінчив Козелецьку гімназію № 1 із золотою медаллю. Вступив до Київського політехнічного інституту.
На жаль, закінчити ВНЗ не вдалося через тяжку хворобу. Але вона не зламала юнака. Він продовжував займатися самоосвітою і здобув глибокі знання на терені літературознавства. Працював у пресі. Нині очолює Козелецьке районне літоб’єднання ім. Василя Нефеліна, яке гуртує навколо себе десятки обдарованих молодих літераторів. Олексій Крачило проводить заняття на високому ідейно-мистецькому рівні, організовує творчі вечори в клубах, школах.
Вже давно виступає в періодичній пресі. Видав дві поетичних збірки – «Аксіома серця» (2007) та «Константа небайдужості» (2008).

Тематика їх широка, літературні форми – багатоманітні. Олексій Крачило – майстер слова, ритміки. Його поезія начинена вогнем любові до людини, до всього прекрасного на землі, пройнята зневагою до підлого і ницого.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1558 | Додав: Maysheff | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість