Головна » 2023 » Червень » 6 » Музей-заповідник Михайла Коцюбинського вітає журналістів із професійним святом!
Музей-заповідник Михайла Коцюбинського вітає журналістів із професійним святом!
08:25

6 червня Україна відзначає професійне свято журналістів, кореспондентів та репортерів. Їхнє завдання – доносити до людей слово правди та висвітлювати основні новини – непроста і складна навіть у мирний час, а що вже говорити про нинішній воєнний стан! Під час війни багато журналістів нерідко  ризикують найціннішим – своїм життям – аби висвітлити правду про бойові дії.

Чому саме 6 червня відзначають День журналіста? Дату було обрано не випадково. Саме цього дня 1992 року в Брюсселі Національна спілка журналістів України стала членом Міжнародної федерації журналістів. А ще через два роки тодішній Президент України Леонід Кравчук видав указ, відповідно до якого День журналіста в Україні відзначатиметься 6 червня.

Тепер кожного року традиційно наші журналісти отримують нагороди та премії за свою роботу, а рідні вітають їх із професійним святом. Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник Михайла Коцюбинського приєднується до привітань та бажає всім українським журналістам гострого пера, позитивних новин та справжнього задоволення від роботи!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 159 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість