Головна » 2015 » Вересень » 16 » Музей-заповідник М. Коцюбинського запрошує на унікальний музичний проект «Українські акварелі»
Музей-заповідник М. Коцюбинського запрошує на унікальний музичний проект «Українські акварелі»
12:10

21 вересня у літературно-меморіальному музеї-заповіднику М. Коцюбинського відбудеться концерт в рамках унікального музичного проекту «Українські акварелі».

У виконанні талановитих музикантів Лідії Футорської (скрипка) і Сергія Хоровця (баян) прозвучать твори українських композиторів М. Березовського, М. Лисенка, М. Колесси, Л. Колодуба, І. Стравінського, М. Скорика.

Дует виступає разом з 2012 року, пропагуючи своїми концертами українську класичну музику.

Імена музикантів широко відомі за межами України. Лідія Футорська є лауреатом міжнародних конкурсів у Чехії (1994), Україні (1994, 2002) та Хорватії (2009). Виступала з численними концертами у багатьох країнах Європи, має досвід співпраці з більшістю симфонічних та камерних колективів України, багаторазовий учасник і член журі міжнародних музичних фестивалів і конкурсів.

Сергій Хоровець – молодий ініціативний український диригент, учасник міжнародних музичних фестивалів, співпрацював з багатьма українськими та зарубіжними оркестрами і видатними солістами. У творчому доробку музиканта – диригування прем’єрами творів сучасних композиторів, створення та реалізація численних музичних проектів.

Початок заходу о 15.00 год. Вхід вільний.

Відчуйте атмосферу української класичної музики разом з нами!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 1293 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість