Головна » 2017 » Вересень » 1 » «Ми не лукавили з тобою…»: 7 вересня в музеї-заповіднику М.Коцюбинського відкриється нова виставка
«Ми не лукавили з тобою…»: 7 вересня в музеї-заповіднику М.Коцюбинського відкриється нова виставка
14:50

7 вересня 2017 року в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику відбудеться відкриття виставки «Ми не лукавили з тобою… Скульптура Василя Дубового і живопис Олени Вербицької».

Відвідувачі зможуть насолодитися кращими роботами подружжя митців. На виставці будуть представлені роботи Олени Вербицької із серій «Весна», «Літо», «Осінь», «Зима», «Гурзуф». На її полотнах кожен зможе впізнати знайомі чернігівські пейзажі, також помилуватися морськими краєвидами.

Творчість художниці приваблює своєю природністю творчого мислення, внутрішньою логікою сприйняття і разом із тим – глибокою довірою до природи. Всі її роботи відрізняються чистотою та скромністю.

Василь Дубовий – працьовитий, талановитий скульптор, автор багатьох робіт. Майже двадцять років він брав активну участь у роботі Товариства охорони пам’яток та культури.

Серед численних витворів мистецтва Дубового звертають на себе увагу скульптурні портрети у глині, гіпсі, дереві. Він є автором меморіальної дошки батьку і сину Вороним. Творчість – це була невід’ємна частина життя Дубового. В одному з листів скульптор писав: «Я хочу реалізуватися в своїх роботах, хоч мої можливості невчасно обмежилися. Але я не можу уявити себе без цієї роботи…».

Відкриття виставки відбудеться о 14 годині.

Виставка триватиме до 8 жовтня.

Відвідування виставки у день її відкриття безкоштовне.

Вартість квитків у інші дні становить:

дитячий – 3 грн;

студентський – 4 грн;

дорослий – 6 грн.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.

Довідки за телефонами: (04622) 4-10-03, 4-43-26.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 989 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість