Головна » 2024 » Лютий » 22 » Літературно-музична постановка до 10-ї річниці подвигу Героїв Небесної Сотні в музеї Коцюбинського
Літературно-музична постановка до 10-ї річниці подвигу Героїв Небесної Сотні в музеї Коцюбинського
16:34

Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник М.М.Коцюбинського продовжує плідно співпрацювати з Чернігівським фаховим музичним коледжем імені Л.М.Ревуцького. Цього разу результатом співпраці стала літературно-музична постановка до 10-ї річниці Дня Героїв Небесної Сотні.

Прем’єра музичної композиції відбулася 20 лютого в стінах музичного коледжу. А сьогодні, 22 лютого, вона зібрала гостей у музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського.

Створили літературно-музичну постановку студенти та викладачі музичного коледжу. Її режисер-постановник – викладач коледжу, артист Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка Євген Бондар. Також у постановці взяв участь чоловічий ансамбль «Axios».

Талановита гра студентів та випускників музичного коледжу викликала щирі емоції у кожного глядача. Їм вдалося передати ту атмосферу боротьби за своє майбутнє і за свою країну, що панувала на Майдані Незалежності десять років тому. І, мабуть, кожен, хто сьогодні побачив цю літературно-музичну композицію відчув незламність духу своєї країни, гордість за її молоде і талановите покоління, а ще… невимовний сум і біль за сотнею кращих із кращих, хто віддав своє життя тоді у центрі столиці, аби наша країна була вільною та незалежною.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Публікації | Переглядів: 82 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість