Головна » 2016 » Вересень » 17 » Літературний вечір до дня народження М.Коцюбинського відбувся у чернігівському музеї письменника
Літературний вечір до дня народження М.Коцюбинського відбувся у чернігівському музеї письменника
09:14

 Невмируще слово Великого Сонцелюба звучало 15 вересня у затишній залі Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника М.Коцюбинського. Саме цього дня відбувся літературно-мистецький захід, приурочений до дня народження письменника.

Фрагменти з творів М.Коцюбинського постали перед глядачами у новому прочитанні учасників студентського театрального гуртка «Джерело» Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Шевченка. «Intermezzo», «Тіні забутих предків», «На острові», «Коні не винні», фрагменти з листів письменника та інших творів у поєднанні з фортепіанними композиціями у виконанні Світлани Молочко оживали цього дня яскравими образами, проймаючи глядачів до самого серця.

У майбутньому учасники гуртка планують втілити ще чимало творчих ідей, котрі, як ми сподіваємося, знову зберуть глядачів до музейної зали. Наостанок заступник директора музею з наукової роботи Наталія Коцюбинська подякувала студентам за чудову атмосферу та побажала гуртківцям, їхнім викладачам та керівнику гуртка кандидату філологічних наук Олені Сазоновій натхнення і снаги до нових звершень.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1134 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість