Головна » 2015 » Січень » 27 » Листи з Житомира. Продовження
Листи з Житомира. Продовження
21:14
1898, 27 січня, Житомир.


Тільки що дістав твого листа. Аж зітхнув вільніше, аж зрадів. Не надавай ваги тому, що стоїть далі:
Сиджу і сумую і тривожусь: од тебе не було нині листа. Певно, вдома не все гаразд, певно, Юрасик слабий. А я так турбувався весь час і тільки на твій лист сьогодні, на звістку про здоров’я Юрасеве надіявся.

Хоч би кілька слів, хоч би відкриточку прислала, адже знаєш, серденько, що значить бути неспокійним.
Не одмовляйся тим, що не мала часу, що був поганий настрій (адже все це мені знайоме більш, ніж тобі, певно), а проте я не лишу моєї любої Вірунечки без листа, без коротенької звістки принаймні.
Хоч би вже швидше “завтра” настало!

Завтра вже напевно буде лист від тебе.
Мав сьогодні писати листа – та поганий настрій такий, що не можу. Хай вже другим разом. Ляжу раніш спати, може, пересплю почуття самотності й невідомості.
Я здоров. Новин жадних. Коген і досі тут, але він не сам, а з своєю жінкою, тому по цілих днях пропадає десь, а про справи не любить і балакати. Хай йому абищо! Докучило мені все це, так докучило, так докучило... Коли б швидше вирватись.

Масаж і гімнастику роблю щодня. Нога, здається, згинається добре. Згинаємо таким способом, як той військовий фершал у Вінниці ще згинав. Масаж робиться дуже енергічно. Поки що змін не видно, може, з часом покращає мені.
Що з тобою, серце моє, що з Юрасиком? Це питання не дає мені спокою, усе лізе до голови, про що б не думав, що б не робив. Дай мені знати, прошу тебе, Вірунечко.

Не можу багато писати. Бувай здорова, серце моє, цілую тебе міцно, кохаю тебе ще міцніше. Пиши мені, пожалуй свою дитину – Мусю.
А мама – чи здорова? Я якось так настроївся, що мені здається, наче б усі слабі.
Цілую маму, Юрася і Лідю.

Тебе ще раз цілую міцно, моя ти квіточко.
Твій Муся.
Цілую тебе за листа!


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1768 | Додав: kotsiubynska | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість