Головна » 2018 » Травень » 18 » Леонід Луцюк у музеї Коцюбинського
Леонід Луцюк у музеї Коцюбинського
13:07

Святкування Міжнародного дня музеїв у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського розпочалося з того, що сюди завітав письменник, педагог із Остра Леонід Луцюк. Він презентував свої книги – «Срібні дзвони» та «Букет польових квітів». Крім того, у рамках зустрічі відбувся сеанс одночасної гри в шашки. Тож усі охочі змогли взяти участь у грі та отримати безцінні поради від справжнього маестро шашок.

Свої перші твори Леонід Луцюк друкував у газетах «Новини Придесення», «Деснянська правда», «Гарт», «Сільські вісті», а також у журналі «Літературний Чернігів».

Сюжети творів Леоніда Луцюка взяті з реального життя. «Срібні дзвони» - це автобіографічна повість. У ній ідеться про подорож поважної людини у віці в чистий і ясний світ дитинства та юності, пошук родинних зв’язків із малою Батьківщиною. «Букет польових квітів» - це четверта книжка поета й прозаїка. В ній повісті, новели та усмішки. Вони прості, як і всяка хороша література.

Багато щирих слів про нову книжку Леоніда Луцюка сказав письменник Михась Ткач. А Ганна Арсенич-Баран, голова обласної організації Національної спілки письменників України, виконала почесну місію – вона повідомила, що відтепер Леонід Луцюк – член Національної спілки письменників.

Леонід Луцюк – людина багатогранна. Серед його захоплень – малювання. До деяких своїх книг він сам намалював ілюстрації.

Більше фото із заходу можна побачити на нашій сторінці у Фейсбук.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1034 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість