Головна » 2016 » Жовтень » 30 » «Іван Драч. Сповідь вірша»: у поетичній вітальні музею-заповідника М.Коцюбинського відбувся захід з нагоди 80-річчя митця
«Іван Драч. Сповідь вірша»: у поетичній вітальні музею-заповідника М.Коцюбинського відбувся захід з нагоди 80-річчя митця
09:16

26 жовтня гостинна зала Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника М.Коцюбинського зібрала гостей до поетичної вітальні «Іван Драч. Сповідь вірша», присвяченої 80-річчю видатного українського поета, перекладача, драматурга, кіносценариста і громадського діяча.

Особливої атмосфери заходу надало органічне поєднання розповідей про Івана Драча та власне сприйняття його поезії від людей, які особисто знають митця або ж добре обізнані з його мистецькою і громадською діяльністю, з прочитанням улюблених поезій автора. А ефекту присутності самого поета на заході, присвяченому його 80-річчю, надали відеосюжети з фрагментами інтерв’ю та авторським прочитанням окремих поезій.

Кожен з учасників заходу представив загалу свій особистий погляд на творчість І.Драча та роль митця в історії української літератури і національної державності, поділився своїми почуттями і асоціаціями, котрі виникають при прочитанні його поезії чи перегляді кінофільмів, створених за сценаріями письменника.

Уже за місяць музейна зала запросить поціновувачів прекрасного на чергову зустріч у літературній вітальні, присвяченій 80-річчю ще одного представника покоління шістдесятників, українського письменника, поета, сценариста, актора і режисера Миколи Вінграновського.

Стежте за нашими анонсами.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1265 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість