Головна » 2020 » Вересень » 10 » Ганна Верес-Демиденко презентувала нову книгу в музеї Коцюбинського
Ганна Верес-Демиденко презентувала нову книгу в музеї Коцюбинського
15:45

10 вересня на затишній веранді класика української літератури Михайла Коцюбинського відбулася презентація збірки поезій Ганни Верес-Демиденко. Книга має назву «Крізь гул століть». Аби привітати письменницю з новою збіркою, прийшли поціновувачі її творчості, а також друзі та знайомі. Усі розмістилися на затишній веранді та мали змогу насолодитися не лише влучним словом пані Верес-Демиденко, а і красою пишного вересневого саду в музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського.

Про що нова збірка? У ній зібрані поезії, написані нещодавно. Книга налічує 8 різних тем: патріотизм, народна мудрість, філософія, для дітей та ін. Кожен вірш із нової збірочки відрізняється глибоким ліризмом, щирістю, непідробними переживаннями і емоціями.

Під час презентації авторка ділилася з гостями своїм життєвим досвідом, розповідала про історію створення книги та читала свою поезію. Кожен охочий міг поспілкуватися з поетесою та отримати її автограф.

Теплою та затишною видалася презентація нової книги Ганни Верес-Демиденко на веранді будинку Великого Сонцепоклонника. Натхнення Вам для нових книг та до нових зустрічей!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 576 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість