Головна » 2023 » Грудень » 20 » Донат на ЗСУ – крок до Перемоги
Донат на ЗСУ – крок до Перемоги
15:28

Друзі, нагадуємо, що 24 грудня о 16:00 чекаємо всіх на благодійному концерті в музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського, вартість вхідного квитка на який – донат на ЗСУ. Збором коштів займається Громадська організація «Всеукраїнська громадська організація «Лицарський хрест». Їх буде відправлено на потреби 119-ї бригади ТРО, дислокація – північний кордон Чернігівської області.

Перед концертом кожен гість зможе задонатити у скриньку на вході до зали або ж на банківську картку: 4441 1144 5793 3917. Разом ми зможемо допомогти нашим славним Захисникам та наблизити Перемогу!

Громадська організація «Лицарський Хрест» була створена у 2016 році з метою підтримки та вшанування учасників українського Добровольчого Руху, сімей загиблих та воїнів ЗСУ. Голова організації – Оксана Тунік-Фриз, яка є засновником організації, режисером та ведучою Церемонії “Лицарський Хрест Добровольця”. До складу організації входять громадські активісти, волонтери, ветерани АТО, юристи, медики та представники мистецьких кіл. Починаючи з 2016 року, команда ГО “ВГО “Лицарський Хрест” провела низку урочистих церемоній вшанування добровольців у Чернігові, Сєвєродонецьку, Львові, Полтаві, Тернополі та інших містах України. За цей час були вшановані та нагороджені відзнакою “Лицарський Хрест Добровольця” сотні українських Героїв із різних регіонів нашої країни.

В організації працює багато волонтерів, справжніх пасіонаріїв різних професій, кожен із яких має власний напрям для роботи та допомагає українським захисникам. Також волонтери ГО «ВГО «Лицарський Хрест» надають юридичну допомогу учасникам добровольчого руху, членам сімей загиблих воїнів, ініціюють розгляд та ухвалення законопроєктів, направлених на захист українських військових та добровольців.

З початком широкомасштабної російської агресії у лютому 2022 р. організація сконцентрувала свою роботу на допомозі Збройним Силам України та Територіальній обороні. Наші волонтери продовжують забезпечення юридичної підтримки наших військових та членів їхніх сімей. Окрім цього, ми організовуємо надання гуманітарної допомоги військовим та цивільним, які перебувають у зоні військових дій. Всі члени ГО “ВГО “Лицарський Хрест”, на фронті та в тилу, активно працюють над зміцненням обороноздатності України.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 71 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість