Головна » 2018 » Січень » 25 » До річниці від дня бою під Крутами
До річниці від дня бою під Крутами
15:27

25 січня в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику відбувся захід, присвячений 100-річчю від дня бою під Крутами. Цього дня в кінолекційній залі зібралося чимало небайдужих людей, які цікавляться історією свого народу і своєї держави.

Були на заході і гості, які виступили перед аудиторією. Відомий письменник Ростислав Мусієнко розповів про події в Україні, що передували бою під Крутами, про історію крутянського бою, історичні висновки. Також до всіх присутніх звернулися депутат Новозаводської районної у місті Чернігові ради Юрій Соколов, просвітянин, письменник Станіслав Журавель.

Крім розповідей, присутні змогли переглянути цікавий відеоряд: пісню Марії Бурмаки на слова Павла Тичини «На Аскольдовій могилі», відео «Мені наснилося, що вони зустрілися…», де показані юнаки, що колись боролися за незалежність своєї держави і нині відстоюють її суверенність.

Не оминули увагою під час заходу і сучасні події в Україні. Герої не вмирають, поки ми про них пам’ятаємо! Це стосується і тих молодих людей, що не пожаліли свої життя сто років тому і сучасних солдат, які захищають цілісність нашої держави на Сході. Ми завжди пам’ятатимемо про ваш подвиг!

Більше фото із заходу можна побачити на нашій сторінці у Фейсбук.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 925 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість