Головна » 2012 » Вересень » 17 » Чернігівці відзначили 148-у річницю від дня народження Михайла Коцюбинського
Чернігівці відзначили 148-у річницю від дня народження Михайла Коцюбинського
19:19
17 вересня за участю обласної та міської влади, письменників, громадськості, учнівської молоді та артистів обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм відбулося вшанування 148-ї річниці від дня народження відомого українського письменника та громадського діяча Михайла Михайловича Коцюбинського.
«Саме на чернігівській землі яскраво розквітнув талант майстра художнього слова, який презентував наш край, відкривши перлину Полісся для всього світу. Літературні надбання Михайла Коцюбинського сповнені великого художнього смаку, глибокого задуму і безмірно широкої любові до людей», - наголосив заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко у своєму виступі.

На його переконання, творчий спадок Михайла Коцюбинського є взірцем відданості рідному слову та українському народу, а його ім’я навіки закарбувалося в історії світової літератури.

Учасники заходу поклали квіти до могили М.Коцюбинського та його дружини В. Коцюбинської. У виконанні акторів молодіжного театру прозвучали уривки з твору «Intermezzo».













QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1345 | Додав: Maysheff | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість