Головна » 2010 » Квітень » 26 » Анонс. Презентація нової книги чернігівської письменниці Ганни АРСЕНИЧ-БАРАН «Солодкі слова»
Анонс. Презентація нової книги чернігівської письменниці Ганни АРСЕНИЧ-БАРАН «Солодкі слова»
00:15
29 квітня (четвер) о 14-00 у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбудеться презентація книжки відомої чернігівської письменниці Ганни АРСЕНИЧ-БАРАН «Солодкі слова».

Арсенич-Баран народилася в Нижньому Березові Івано-Франківської області. Член Національної Спілки письменників України, лауреат премії імені Михайла Коцюбинського. Вийшли з друку сім її художніх книг і понад сотня посібників, здебільшого з української мови, за шкільною програмою, виходить посібник для роботи в літературній студії у школі. Працює над дисертацією «Мова віршованої та ритмізованої української молитви ХІХ – ХХ століття», уклала антологію української віршованої молитви ХІХ-ХХ століття. У цій книзі представлена українська молитва майже у повному обсязі. Має намір укласти словник біблійної фразеології. Викладає на кафедрі української мови та літератури Чернігівського обласного інституту післядипломної і педагогічної освіти.

Першим романом письменниці є «Тиха вулиця вечірнього міста». У ньому зображені сучасні події, які відбувалися й відбуваються в новітній історії України. Головна героїня роману – молода журналістка з невеличкого райцентру, - пройшовши через усі життєві перипетії, залишається морально чистою й безкомпромісною. Дівчина закохується в чоловіка, який їй нерівня ні в матеріальному, ні в моральному й духовному аспектах. Навколо цього кохання й розгортається весь сюжет роману.

Книга Г.Арсенич-Баран «Солодкі слова» - це збірка т.зв. «малої» прози письменниці. Через розкриття різних тем та сюжетів порушені проблеми духовного та морального буття людини. У цій книзі Ганни Василівни понад 40 оповідань та новел. Вийшла друком 2009 р. у Чернігові.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1903 | Додав: Майшев | Рейтинг: 5.0/4 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість