Головна » 2010 » Грудень » 21 » АНОНС. 23 грудня відкриття виставки відомого митця Любомира МАРТИНЮКА «Жити, щоб творити»
АНОНС. 23 грудня відкриття виставки відомого митця Любомира МАРТИНЮКА «Жити, щоб творити»
01:04
23 грудня (четвер) о 13-00 у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбудеться відкриття виставки відомого митця Любомира МАРТИНЮКА «Жити, щоб творити».
Любомир Мартинюк народився 5 серпня 1980 року в смт. Солотвино Богородчанського району Івано-Франківської області .
Навчався у Косівському коледжі декоративно-прикладного мистецтва ім. В.Касіяна (Івано-Франківщина) на відділі художнього розпису 1995-1998 рр.
Закінчив Львівську Національну Академію мистецтв (відділ сакрального та монументального живопису) у 2004 році.
З 1998 року беру активну участь в персональних та збірних виставках Івано-Франківська, Львова, Києва, Черкас.

Жанри творів Л.Мартинюка:
- флористика
- пейзажі
- натюрморти
- абстракції
- сюжетний та архітектурний живопис
- сценографія.

Життєве та творче кредо майстра: «Корінь у небі»

Наше життя бере початок від Бога. Від травинки до безкрайнього неба, все говорить про мудрість і велич Творця. Кожен кусочок, що існує в природі, сповнює великими здивуваннями, приносить захоплення, радість і любов. Те що створив Бог, воно насправді глибоке і просте водночас, воно проникає в саме серце, коли людина відкривається до нього, воно наповняє змістом життя. Природа – це розгорнута книга, в якій ти бачиш себе і Бога, що говорить до тебе через сонячні барви сходу та заходу, через видозміни пір року, через граційність і красу дерев, струмків, полів, гір. Мої пошуки в живописі, це бажання передати свої емоції від побаченого, наблизитися самому до серця Цієї краси.

«Живопис серця»


Через красу квітів, Бог наповняє наші серця радістю, любов’ю та натхненням. Коли вдивляєшся в ріку кольорів, що мерехтять змінюючись на сонці, коли кожна пелюстка квітки неначе промовляє до тебе, то серце тане від неповторності побаченого. Саме неповторність Божої краси - це те чим наповнена кожна мить нашого життя. Цю мить побачить лише серце, яке здатне охопити весь світ, серце народжене від Бога, через яке Бог продовжує творити вічну красу для людей.

Любомир Мартинюк

Виставка, що відбувається за сприяння ГО «Ексклюзив» (м. Київ) триватиме до 20 січня 2011 р.

Вартість квитків: від 2 до 4 грн.

Запрошуємо усіх бажаючих!

Тел. для довідки: (0462)4-10-03, 4-43-26.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1682 | Додав: Maysheff | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість