Головна » 2024 » Березень » 1 » 9 березня музей М.Коцюбинського запрошує на мистецький захід «Тарас Шевченко: образ митця в українській культурі»
9 березня музей М.Коцюбинського запрошує на мистецький захід «Тарас Шевченко: образ митця в українській культурі»
16:10

9 березня у 210 річницю від дня народження Т.Г.Шевченка музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує усіх охочих відвідати мистецький захід «Тарас Шевченко: образ митця в українській культурі».

Щороку у ці березневі дні ми згадуємо про Т.Г.Шевченка – визначного українського поета, художника, мислителя – митця, якому судилося стати справжнім символом України. У буремні дні війни його творчість не втрачає своєї актуальності, а рядки поезій стають гаслами, що надихають на боротьбу.

Під час заходу ми не лише згадаємо про життєвий і творчий шлях Тараса Григоровича, але й простежимо як формувався образ Кобзаря в українській і світовій культурі, дізнаємося історію музейних артефактів, пов’язаних з поетом та його творами, спробуємо відповісти на питання: «Хто ж для мене Шевченко?». І порівняємо власне бачення образу поета з його прочитанням у творах класичного і сучасного аудіовізуального мистецтва.

Отже, зустрінемося у суботу 9 березня о 13.00.

Вартість квитка – 50 грн.

Для участі у заході просимо попередньо зареєструватися.

Довідки та замовлення квитків за телефонами: (097) 465 70 91, (063) 065 61 49.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 82 | Додав: Kotia | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість