Головна » 2024 » Січень » 28 » 3 лютого у музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбудеться мистецька зустріч «Сергій Параджанов: від казки до сповіді»
3 лютого у музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбудеться мистецька зустріч «Сергій Параджанов: від казки до сповіді»
14:22

3 лютого музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує на мистецьку зустріч «Сергій Параджанов: від казки до сповіді». Вона стане завершальною з циклу заходів мистецького проєкту «Сергій Параджанов: небезпечно вільна людина» з нагоди 100-річчя митця.

Цього разу на гостей нашого затишного кінозалу чекає розповідь про останні роки життя С.Параджанова і фільми, над якими він працював у той період. А на завершення кіноретроспективи пропонуємо до перегляду останню велику режисерську роботу С.Параджанова – стрічку зняту у співпраці з Д.Абашидзе 1988 р. на кіностудії «Грузія-фільм». Кіноказка «Ашик-Керіб» - в своїй основі має класичний сюжет східного фольклору, у якому є все: любов і обман, подорожі і дива, гумор і сльози. І все це чудовий акторський колектив передає засобами пластики тіла, виразною мімікою і жестами, натомість діалоги переважно є закадровим доповненням до візуального ряду, стаючи допоміжними засобами розкриття сюжету. Кінострічка вирізняється і неповторним аудіовізуальним оформленням, завдяки якому глядач має змогу по-справжньому поринути у світ східних традицій і обрядів.

Як і більшість фільмів С.Параджанова, «Ашик-Керіб» не випускали у широкий прокат. На вітчизняних екранах його можна було побачити лише після участі у кількох міжнародних фестивалях, де він отримав численні відзнаки та схвальні відгуки критиків.

Отже, 3 лютого о 12.30 запрошуємо усіх охочих на мистецьку зустріч «Сергій Параджанов: від казки до сповіді».

Вартість квитка – 50 грн.

Тривалість заходу – близько 2 год (з урахуванням перегляду кінофільму).

Для участі у заході просимо попередньо зареєструватися.

Довідки та замовлення квитків за телефонами: (097) 465 70 91, (063) 065 61 49.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 73 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість