Головна » 2017 » Березень » 1 » 3 березня. «Я відчуваю до тебе вірші…»: музей М.Коцюбинського запрошує на літературний вечір
3 березня. «Я відчуваю до тебе вірші…»: музей М.Коцюбинського запрошує на літературний вечір
15:38

3 березня о 17 годині у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбудеться літературний вечір «Я відчуваю до тебе вірші – це більше, ніж просто любов».

Наші гості – молоді поетка і поет. Вона: пропонує читачеві своє писання-шиття. У неї є «Голка», «Нитка» і «Шов» - це розділи книжки, в яких тексти напрочуд відповідають цим назвам. Голка – гостра, як біль, і сталева, як сила душі, нитка – міцно з’єднує, як любов, а шов лягає правильними, гармонійними стібками віднайдення смислу. Її звати Олена Ольшанська. Через війну вона змушена була покинути свою малу батьківщину, не зламалася, знайшла себе в творчості і волонтерстві.

Її поезії легко осягнути і притулити до серця, вони могли б лікувати і загоювати наші свіжі рани, але вони дають більше – вони повертають спроможність тонко відчувати і бути відкритим до всього, що відбувається, без зайвих запитань і збурень, і знаходити в усьому можливість бути людиною.

Він: поет, прозаїк, музикант, журналіст, волонтер – Богдан Ковальчук. Гурман слова, ерудит, несподівано різний в поезії і прозі – від ніжно-ліричного до цинічно-стьобастого. Його варто почути.

Свої твори можуть читати усі, хто наснажений коханням і весною.

Вхід вільний.

Долучайтеся – з нами завжди цікаво!

Довідки за тел.: (04622) 4-10-03, 4-43-26.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 1087 | Додав: Kotia | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість