Головна » 2019 » Лютий » 19 » 26 лютого в музеї М.М.Коцюбинського Олег Бадалов презентуватиме свою книгу
26 лютого в музеї М.М.Коцюбинського Олег Бадалов презентуватиме свою книгу
13:33

26 лютого, у вівторок, у літературно-меморіальному  музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбудеться презентація книги Олега Бадалова «Раїса Решетнюк: митець, просвітниця, суспільний діяч». Початок о 12:30. Запрошуємо всіх охочих!

Нова книга Олега Бадалова розповідає про різні етапи життя і творчості майстра художнього слова, лауреата Всеукраїнського конкурсу читців, засновниці Чернігівського відділу «Союзу українок», лауреата Чернігівських обласних премій імені О.Десняка, М.Коцюбинського, С.Русової, заслуженої артистки України Раїси Іванівни Решетнюк. Книга адресована культурологам, мистецтвознавцям, краєзнавцям, викладачам, студентам навчальних закладів культури й мистецтва та всім, хто цікавиться мистецьким життям Чернігівщини.

Олег Бадалов здобував освіту у Ніжинському державному педагогічному інститут імені Гоголя та в Харківському державному інституті мистецтв імені Котляревського. Працював концертмейстером у Чернігівському філармонійному центрі фестивалів та концертних програм, вів викладацьку роботу. У 2010-2013 рр проводив ґрунтовне дослідження стану хорової культури Чернігівщини, що публікувалося у наукових виданнях України, Російської Федерації, Республіки Білорусь. Має чимало монографій, присвячених вивченню життєвого і творчого шляху визначних представників музичного мистецтва та педагогіки.

У 2014 році О.Бадалов захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня «кандидат мистецтвознавства» у Національній академії керівних кадрів культури і мистецтва. Того ж року Бадалову було присвоєно педагогічне звання «старший вчитель».

Цікавитеся історією життя відомих земляків? Тоді обов’язково завітайте до музею на презентацію книги 26 лютого о 12:30.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 849 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість