Головна » 2011 » Травень » 18 » 25 травня – творчий вечір композитора Володимира Горленка
25 травня – творчий вечір композитора Володимира Горленка
13:43
25 травня о 16-00 в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбудеться авторський творчий вечір чернігівського композитора Володимира Горленка.
Володимир Горленко народився у Чернігові. З дитячих років закохався у музику. Навчаючись ще в школі, почав складати пісні. Закінчив Київську консерваторію по класу фортепіано, відслужив в Ансамблі пісні й танцю Київського військового округу та отримав другу спеціальність - співак. Повернувшись до рідного Чернігова, пише нові пісні. Став лауреатом багатьох обласних композиторських конкурсів та лауреатом обласної премії ім. О.Десняка. Довгий час працював у Чернігівському обласному ляльковому театрі. Написав музику до 8 лялькових вистав, серед яких «Любов до одного апельсина», «Розмова богів», «Поясни мені» та інші. Автор багатьох пісень про рідний край, красу природи, світле почуття кохання. Пісні пише на вірші різних поетів, особливо чернігівських, таких як Станіслав Реп'ях, Василь Будник, Олексій Брик та інші. Нині працює викладачем в Чернігівському музичному училищі ім. Л.М. Ревуцького. Його пісні часто звучать по обласному радіо.

Під час зустрічі прозвучать пісні у авторському виконанні. Композитор поділиться своїми думками, розповість про поетів, з якими довелося працювати разом та про свої подальші творчі плани.

Запрошуємо!


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 2199 | Додав: Maysheff | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість