Головна » 2018 » Жовтень » 24 » 24 жовтня у музеї-заповіднику М.М.Коцюбинського відбулася зустріч зі Станіславом Бондаренком та Лизаветою Мельниченко
24 жовтня у музеї-заповіднику М.М.Коцюбинського відбулася зустріч зі Станіславом Бондаренком та Лизаветою Мельниченко
15:47

Незважаючи на похмуру осінню погоду, 24 жовтня до літературно-меморіального музею-заповідника Михайла Коцюбинського завітало чимало любителів сучасної літератури, аби зустрітися та поспілкуватися із відомими київськими письменниками Станіславом Бондаренком та Лизаветою Мельниченко. Окрім дорослих, серед гостей було багато і старшокласників із чернігівських шкіл №17 та №20.

На початку творчої зустрічі вступне слово взяв директор музею Ігор Коцюбинський, привітавши київських письменників у чернігівському музеї Михайла Коцюбинського. До нашого обласного центру вони завітали зі своїми книгами. Станіслав Бондаренко презентував такі видання, як «З ким місто говорить?», "Лев і рев – very well!", Лизавета Мартиненко – «Інопланетна Рашка», «І засяє сонце» та інші.

Цікаво було слухати розповіді письменників про їхні книги. "Лев і рев – very well!" – це книга для справжніх гурманів, що люблять паліндроми, розширюють кордони своєї мови. Чимало з них Станіслав Бондаренко зачитав для гостей.

Роман «І засяє сонце» Єлизавети Мартиненко – це гостра сатира, що створює зубасту пародію на олігархічне сьогодення. Сторінки роману знайомлять читача із авторським продовженням твору Івана Франка «Захар Беркут». Цей твір письменниця написала після того, як побувала на Сході України. «Іншопланетна Рашка» - це сатиричний роман, що дуже швидко набув популярності і вже був перекладений російською мовою. Загальний тираж роману – 12000. У книжці йдеться про войовничу країну Рашку і її миролюбну сусідку Україну. Життя у цій країні здається абсурдним і неправильним для звичайних землян.

Наприкінці творчої зустрічі Станіслав Бондаренко провів літературну вікторину. На переможців чекали призи – презентовані книги. Багато хто з гостей не лише отримав у подарунок книгу, а ще і мав змогу попросити автограф у письменників.

Більше фото із заходу можна побачити тут.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 877 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/4 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість