Головна » 2019 » Січень » 24 » 23 січня в музеї Коцюбинського Ганна Арсенич-Баран презентувала свою нову книгу
23 січня в музеї Коцюбинського Ганна Арсенич-Баран презентувала свою нову книгу
11:18

Кажуть, що побачений спектакль – це ще одне прожите життя. А прочитаний роман Ганни Арсенич-Баран «Муська» - це ще з десяток прожитих життів. 23 січня в музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбулася презентація саме цієї книги відомої письменниці, голови Чернігівської обласної організації Національної спілки письменників України Ганни Арсенич-Баран.

На зустрічі з авторкою було ніде яблуку впасти – прийшло чимало поціновувачів її творчості, літераторів, науковців, співаків. І це не дивно, адже її література – дуже глибока, вона легко читається і залишає після себе в душі шквал емоцій і чимало вражень. У її новому романі «Муська» переплелися історії життя різних людей зі Східної та Західної України. Їхні долі були різними – комусь довелося переживати зміни влади і підлаштовуватися під неї та догоджати їй, аби зберегти своє життя та життя своєї онучки, хтось ховався за спиною впливового чоловіка, а комусь довелося самотужки виховувати сина. Та всі ці життєві історії переплелися навколо однієї людини – Марії, яку з дитинства всі називали Муською.

Роман складається із шести новел, у кожній із яких - історія життя різних людей. Під час презентації письменниця розповіла, що задум написати такий роман у неї виник ще тоді, коли вона була студенткою, і багато його частин уже давно були записані в різних блокнотах, зберігалися в комп’ютері. Залишалося лише об’єднати все це в одне ціле, що нещодавно вдалося зробити Ганні Арсенич-Баран за кілька тижнів.

Під час заходу багато хто з гостей, які вже прочитали книгу, ділилися своїми враженнями, зачитували найцікавіші моменти з книги, говорили теплі слова письменниці. Також усі охочі змогли отримати автограф автора.

 




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 732 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість