Головна » 2024 » Березень » 18 » 22 березня запрошуємо на презентацію книги Раїси Борщ (Струни) «Ніщо не віщувало нам війни»
22 березня запрошуємо на презентацію книги Раїси Борщ (Струни) «Ніщо не віщувало нам війни»
16:14

22 березня, у п’ятницю, о 15.00 в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбудеться презентація книги Раїси Борщ (Струни) «Ніщо не віщувало нам війни». Захід відбудеться у межах Всеукраїнської інформаційно-просвітницької тематичної акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії». Запрошуємо всіх спраглих до поетичного слова завітати цього дня до музею та поринути у світ поезії!

Раїса Борщ (Струна) – викладач-методист Чернігівського музичного коледжу ім. Л.Ревуцького, художній керівник капели бандуристів ім. О.Вересая Чернігівського обласного філармонійного центру, заслужена артистка України запропонує увазі гостей свою збірку поезії – «Ніщо не віщувало нам війни». У ній поетеса виливає на папір свої переживання, враження від війни. Сама авторка книги говорить про те, що «з глибин її душі «вулканічною лавою» почали виливатися вірші, в яких ненависть до ворогів, жаль за безневинно вбитими, закатованими людьми, біль за загиблими за свою землю захисниками». Авторка щиро захоплюється «героїзмом всього українського народу, який не зламався і став піл-о-пліч у боротьбі за свою Незалежність і право жити на своїй землі без чужого впливу і втручання».

До збірки увійшли вірші, написані в 2022 році після початку повномасштабної війни росії проти України.

У презентації також візьме участь капела бандуристів ім. Остапа Вересая Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм (керівники - заслужена артистка України Раїса Борщ та заслужений працівник культури України Микола Борщ).

Бажаєте особисто поспілкуватися з Раїсою Борщ (Струною), поділитися з нею своїми враженнями від її поезій, а також послухати капелу бандуристів? Тоді приходьте до літературно-меморіального музею-заповідника Михайла Коцюбинського 22 березня та долучайтеся до тематичної акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії».

Початок о 15.00

Вхід на захід – вільний.

Тел. для довідок: (097) 465-70-91, (093) 002-42-96.

До зустрічі у музеї!

#тижденьпоезії2024




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 330 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість