Головна » 2018 » Березень » 23 » 21 березня в музеї Коцюбинського відбулася літературна секція Всеукраїнського конкурсу «Край, в якому я живу»
21 березня в музеї Коцюбинського відбулася літературна секція Всеукраїнського конкурсу «Край, в якому я живу»
12:14

21 березня Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник Михайла Коцюбинського радо зустрічав гостей з усієї України. Цього дня до нас завітали юні представники багатьох областей нашої держави, щоб продемонструвати свої вміння з ведення екскурсій у музеях літературного спрямування.

Конкурс «Край, в якому я живу» проводять Український державний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді МОН України та ПНЗ «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» за підтримки та сприяння Управління освіти і науки Чернігівської обласної держадміністрації». Матеріали, що надійшли на Конкурс, було розділено за профілями музеїв: військово-історичні, літературні (літературно-меморіальні), історії населених пунктів або їх частин.

У Всеукраїнському конкурсі екскурсоводів музеїв навчальних закладів літературного профілю, що відбувся в музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського, взяли участь учні з 18 областей. Кожен презентував свій музей. Суддям і гостям заходу вдалося побувати на віртуальних екскурсіях у Літературному музеї Олеся Гончара, Пушкінському музеї, Літературно-меморіальному музеї Івана Ольбрахта, Літературному музеї імені В.М.Сосюри, музеї «Літературна Сокальщина», Літературному музеї «Володимира Короленка», Кімнаті-музеї Б.Д.Антоненка-Давидовича, Літературному музеї «Світлиця Уласа Самчука», Музеї Павла Тичини та багатьох інших музеях України.

Кожна дитина вкладала душу у свою роботу та проявила неабияку майстерність і креативність під час презентації. Саме тому після багатьох виступів зал вибухав шквалом оплесків. Тож удачі вам, молоді екскурсоводи, нових звершень та перемог!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 916 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість