Головна » 2009 » Травень » 15 » Триває висунення кандидатів на здобуття обласної літературно-мистецької премії ім. М.М.Коцюбинського.
Триває висунення кандидатів на здобуття обласної літературно-мистецької премії ім. М.М.Коцюбинського.
15:23
Премія призначається розпорядженням голови облдержадміністрації у номінаціях: «Поезія», «Проза», «Народознавство», «Декоративне та образотворче мистецтво», «Театральне та музичне мистецтво» - у сумі 5000 (п'ять тисяч) гривень у кожній.
На здобуття Премії може бути висунуто громадян України та інших держав за високохудожні літературні, мистецькі та наукові досягнення, які мають загальне визнання.
Висунення кандидатів на здобуття премії ім. М.Коцюбинського здійснюється державними установами, закладами культури, освіти, науки, творчими спілками щорічно шляхом подання на розгляд комісії з присудження Премії.

Останній термін подачі документів на здобуття премії 29 травня ц.р. до 17-00.

Документи кандидатів на здобуття премії приймають за адресою: Літературно-меморіальний музей-заповідник М.Коцюбинського. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3. тел. (04622) 4-04-59, 4-10-03.

Повністю з текстом Положення про обласну премію ім. М.Коцюбинського можна ознайомитися на сайті музею-заповідника М.Коцюбинського.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1711 | Додав: Майшев | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість