Головна » 2009 » Березень » 26 » Відбулась презентація книжки київського письменника Станіслава БОНДАРЕНКА «От я вся – я свято»
Відбулась презентація книжки київського письменника Станіслава БОНДАРЕНКА «От я вся – я свято»
03:21
В Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулася презентація книжки київського письменника Станіслава БОНДАРЕНКА «От я вся – я свято».
Станіслав Бондаренко народився на Дніпропетровщині, у 70-х рр. навчався на філологічному факультеті Київського університету. Видаватися почав наприкінці 80-х рр. минулого століття як поет.
Прозовий твір «От я вся – я свято» - перший у доробку автора. Події останніх 17-и років після здобуття Незалежності нашою державою створюють сюжет роману, де є зрада, жага помсти, кохання, - усі атрибути роману, який у деякий мірі є автобіографічним. У назві твору, як і загалом у романі, автор використовує паліндроми – прості слова, які однаково читаються як зліва направо, так і справа наліво.
У заході взяли участь письменники: Ганна АРСЕНИЧ-БАРАН, Дмитро ІВАНОВ, Олексій БРИК, Сергій ДЗЮБА, Олена ГРИЦЮК, директор музею Ігор КОЦЮБИНСЬКИЙ, Станіслав ЖУРАВЕЛЬ, аспірантка Чернігівського педуніверситету Ольга ЛІЛИК, виконавчий директор Ліги українських меценатів, лауреат Національної премії ім. Т.Шевченка Михайло СЛАБОШПИЦЬКИЙ та автор роману Станіслав БОНДАРЕНКО.
Виступаючими було належно поціновано сюжет роману, його стиль та композицію. Зокрема М.Слабошпицький зауважив, що усі видатні твори відкриті за змістом, але винахідливі за формою. Це деякою мірою стосується й цього роману.
На завершення декілька пісень виконав друг автора – композитор Микола ЗБАРАЦЬКИЙ.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 2326 | Додав: Майшев | Рейтинг: 5.0/4 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість