Головна » 2008 » Жовтень » 15 » У Чернігівському музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбудеться презентація роману Олексія БРИКА «А дерева мовчали...»
У Чернігівському музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбудеться презентація роману Олексія БРИКА «А дерева мовчали...»
16:06
21 жовтня (вівторок) у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбудеться презентація роману Олексія БРИКА «А дерева мовчали...» Початок – о 15-00.
У романі «А дерева мовчали…» відомий український письменник О.Брик передав сувору й безжальну правду життя у двадцятому столітті. Страшна правда постає перед читачем – незліченні жертви, море сліз і крові… Сюжет розгортається динамічно, навально, змушуючи читача з неослабним інтересом стежити за розвитком подій.
Твір – багатоплановий. Композиційна структура його наповнена спресованим часом і багатством змісту. У романі відображено розмаїття почуттів і персонажів, змальовано симфонію барв і звуків природи. Книга позначена свіжістю філософських роздумів та своєрідністю пейзажних штрихів, неординарних словесних фарб, сміливістю порушених проблем.

Роман змушує читача зануритися в історію своєї країни й зробити правдиві висновки, прищеплює благородні почуття патріотизму й гуманізму, любов до природи, гордість за велич і геній народу. Книжка розрахована на широке коло читачів.
Книжка вийшла друком 2008 р. у РВК «Деснянська Правда». Редактор видання – Станіслав РЕП’ЯХ.

Олексій Григорович Брик народився 1935 р. на Вінниччині. Юнацькі роки минули в місті Гайсині. Згодом переїхав до Чернігова.

Закінчив два вищих навчальних заклади. За фахом – філолог і психолог. Працював учителем, директором школи. Відмінник народної освіти. Відзначений державними нагородами і літературними преміями: лауреат премій «Смарагдова ліра» та імені Леоніда Глібова, п’ятиразовий лауреат обласного конкурсу «Краща книга року».
Викладач університету. Член Національної спілки письменників України. Друкується в місцевій, обласній, республіканській пресі, а також у всеукраїнських і міжнародних часописах. Романи почав писати вже у зрілому віці.
Вийшли з друку книги: «Диво-жінка», «Гра в коники», «Не схили чола», «Всі хочуть жити», «Спадкоємиця мудрих», «І возлюби…», «Шоколадка», «Подвійна пастка», «Таємниця амулета», «…І буде завтра», «Без Батьківщини».


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 2104 | Додав: Майшев | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість