Головна » 2018 » Травень » 16 » 18 травня в музеї Коцюбинського відбудеться відкриття виставки робіт чернігівських вишивальниць
18 травня в музеї Коцюбинського відбудеться відкриття виставки робіт чернігівських вишивальниць
14:48

18 травня о 13:30 Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник Михайла Коцюбинського запрошує відвідати відкриття виставки робіт чернігівських вишивальниць «У розмаїтті веселкових кольорів».

На виставці представлені кілька десятків робіт двох майстринь – Наталії Яременко та Ольги Тимник. Потяг до творчості проявився у них дужне рано. Наталія Яременко зацікавилася вишивкою ще в дитинстві. Вона брала активну участь у міських, обласних і всеукраїнських фестивалях, виставках, нагороджена грамотами, дипломами, подяками.

Ольга Тимник теж спочатку поринула у різнобарвний світ вишивки, а потім почала працювати з грунтованим текстилем, опановуючи нові техніки. За допомогою сучасних технологій знаходить нові зразки для своїх робіт, удосконалює їх самостійно і виготовляє справжні шедеври.

Обидві майстрині мають неабиякий талант, їх політ душі знайшов свій вияв у нитках і бісері, фарбах, іграшках. Усі творчі роботи наповнені душевним теплом та добротою.

Виставка триватиме в музеї-заповіднику до кінця червня.

У день відкриття відвідування виставки – безкоштовне.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.

Тел. для довідок: (04622) 4-10-03, (04622) 4-43-26.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 857 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість