Головна » 2018 » Травень » 10 » 18 травня музей Коцюбинського запрошує на зустріч із письменником Леонідом Луцюком
18 травня музей Коцюбинського запрошує на зустріч із письменником Леонідом Луцюком
14:41

18 травня о 12 годині в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбудеться зустріч із письменником та педагогом із Остра Леонідом Луцюком, який презентуватиме свої книги – «Срібні дзвони» та «Мости». Також у рамках заходу відбудеться сеанс одночасної гри в шашки, в якому зможе взяти участь кожен. Тож, збираючись до музею, не забудьте захопити із собою шашки.

Леонід Луцюк починав літературний шлях із віршів, перші були датовані початком 70-х років. Свою поезію та прозу Луцюк друкував у Козелецькій районній газеті «Новини Придесення», а також на сторінках «Деснянської правди», «Сільських вістей» та «Літературного Чернігова».

«Срібні дзвони» - це автобіографічна повість, подорож поважної людини у віці в чистий і ясний світ дитинства та юності, пошук родинних зв’язків із малою Батьківщиною. Відчуття нерозривної єдності з рідним краєм завжди було і є духовним оберегом для кожної людини. А все тому, що всі наші думки, помисли і діяння вивіряються компасом батьківських настанов, їхнім життєвим прикладом, життям і працею земляків, близьких і рідних людей. Без такого зв’язку з батьківським домом, криничкою, з якої з ранніх літ пив воду, ставка чи річечки, що біжить там, де ти народився, немає і не може бути усвідомлення себе як частинки України. Саме через це повість Леоніда Луцюка дуже актуальна сьогодні, коли гостро стоїть питання Батьківщини і батьківських коренів.

Книга «Мости» розповідає про життя подільського хлопця Василя Стецюка. Всі оповідки тут не вигадані, а реальні. Саме це і робить книгу дуже цінною.

Початок зустрічі о 12 годині.

Вхід – безкоштовний.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.

Тел. для довідок: (04622) 4-10-03, (04622) 4-43-26.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 1042 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість