Головна » 2016 » Травень » 14 » 17 травня. Михайло Коцюбинський – знайомий незнайомець. Зустріч п’ята «Колорит Гуцульщини та запах Карпат»
17 травня. Михайло Коцюбинський – знайомий незнайомець. Зустріч п’ята «Колорит Гуцульщини та запах Карпат»
08:31

17 травня о 17.00 літературно-меморіальний музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує усіх прихильників літератури відвідати чергову зустріч у межах проекту «Михайло Коцюбинський – знайомий незнайомець» та разом з нами вирушити у неймовірну подорож шляхами Михайла Коцюбинського.

Колорит Гуцульщини і дивовижна краса Карпат справили неймовірне враження на письменника. Він забирався на найдальші полонини і спускався на дарабах по Черемошу, спрагло впивався трунком нових, незвіданих донині звичаїв і намагався не згаяти ані хвилинки, щоб наповнити вщерть скарбницю вражень, з яких згодом народиться справжня поема з гуцульського життя – повість «Тіні забутих предків».

Якою побачив Гуцульщину М.Коцюбинський? Які зустрічі та пригоди спіткали його у чарівному карпатському краї? Про це та багато іншого й піде розмова на черговій зустрічі «Колорит Гуцульщини і запах Карпат» проекту «Михайло Коцюбинський – знайомий незнайомець».

Зустріч відбудеться в межах циклу заходів з нагоди відзначення Міжнародного дня музеїв.

Вхід вільний.

Довідки за тел.: (04622) 4-10-03; (063) 065 61 49; (097) 465 70 91.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 1062 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість