Головна » 2023 » Грудень » 11 » 16 грудня музей-заповідник запрошує на «Літературну суботу у Коцюбинського»
16 грудня музей-заповідник запрошує на «Літературну суботу у Коцюбинського»
16:06

Літературні суботи – це традиційні зустрічі творчих людей у будинку Михайла Коцюбинського. Ми відроджуємо цей славний звичай та пропонуємо вашій увазі музейний проєкт «Літературні суботи у Коцюбинського». Так, 16 грудня о 12.00 Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник Михайла Коцюбинського запрошує на зустріч із поетом Павлом Свищем. Під час заходу можна буде познайомитися із творчістю письменника, зокрема дізнатися про його найсвіжішу книгу – збірку поезії «Розкривши душу».

Павло Свищ народився на Чернігівщині. Навчався у Білоцерківському національному аграрному університеті. У своєму творчому доробку має вірші, публіцистику, оповідання. Його твори друкують у різних періодичних виданнях та літературних альманахах: «Сіверщина», «Слово Просвіти», «Дзвін», «Час і події», «За чашкою чаю», «Гарний настрій». Павло Свищ – член редакційної колегії альманаху «Сівач» та «Олександрійський маяк». Автор книги «Сівачі Українського поля».

«Розкривши душу» - це книга поезій Павла Свища, де автор розкрив свою душу в чотирьох розділах. Він душею обіймає землю, дивується творенню світу, з благоговінням описує неповторну красу природи, турботи й пейзажі села. Книга вийшла друком у Харкові 2023 року.

Вхід на творчу зустріч із поетом Павлом Свищем – вільний.

Довідки за тел.: (097) 465-70-91, (093) 002-42-96.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 108 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість